نی‌ نی سایت

خوشمزه ترین مرغ جهان را میپزم! (خلاصه تجربیات نی نی سایت)

سلام به همه کدبانوهای عزیز!

مدت‌ها بود که دنبال یه دستور پخت مرغ عالی می‌گشتم. تو اینترنت و کتاب‌های آشپزی کلی دستور پیدا کردم، اما هیچ‌کدوم اون چیزی نبود که دلم می‌خواست. تا اینکه تصمیم گرفتم یه سر به نی نی سایت بزنم و از تجربیات خانم‌های باتجربه استفاده کنم. کلی تاپیک خوندم و خلاصه 25 تا نکته کلیدی و تجربه مهم رو جمع‌آوری کردم تا یه مرغ فوق‌العاده بپزم. این شما و این هم چکیده اون تجربیات:

  • مرینت جادویی:

    بهره‌گیری از ماست، پیاز رنده شده، آبلیمو، روغن زیتون، سیر له شده، زعفران دم کرده و ادویه‌های دلخواه (زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، آویشن) به مدت حداقل 2 ساعت (ترجیحا یک شب).
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • راز نرمی سینه مرغ:

    خواباندن سینه مرغ در آب نمک به مدت 30 دقیقه قبل از مرینت کردن.
  • پوست ترد و طلایی:

    چرب کردن مرغ با روغن زیتون یا کره آب شده قبل از پخت.
  • فر یا تابه؟

    هر دو روش خوبن! برای فر، دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45-60 دقیقه، برای تابه، شعله ملایم و درب بسته.
  • ته دیگ سیب زمینی:

    یه ایده عالی برای همراهی با مرغ!
  • اضافه کردن هویج و فلفل دلمه ای:

    طعم مرغ رو خیلی بهتر میکنه.
  • بهره‌گیری از رب انار:

    برای طعم ملس و جذاب!
  • آب پرتقال:

    یه طعم متفاوت و خوشمزه به مرغ میده.
  • عسل:

    برای براق شدن و طعم شیرین و کاراملی.
  • پودر سوخاری:

    برای مرغ سوخاری و ترد!
  • پخت با بخارپز:

    مرغ خیلی نرم و آبدار میشه.
  • کره گیاهی:

    اگر نمیخواهید از کره حیوانی استفاده کنید.
  • روغن کنجد:

    برای طعم خاص و آسیایی.
  • ادویه کاری:

    یه طعم متفاوت و هندی به مرغ میده.
  • مرغ شکم پر:

    با آلو، گردو و سبزیجات معطر!
  • بهره‌گیری از سیخ چوبی:

    برای جوجه کباب کردن مرغ.
  • آب نارنج:

    برای طعم ترش و دلچسب!
  • سس خردل:

    برای یه طعم تند و خوشمزه!
  • پخت آهسته (Slow Cooking):

    برای مرغ خیلی نرم و لذیذ.
  • پیاز داغ:

    برای عطر و طعم بی‌نظیر!
  • آب مرغ:

    برای تهیه سس مرغ.
  • برشته کردن مرغ در پایان پخت:

    برای پوست تردتر.
  • بهره‌گیری از نمک دریایی:

    برای طعم بهتر.
  • بهره‌گیری از فلفل قرمز:

    برای طعم تندتر.
  • فرچه زدن با سس در حین پخت:

    برای براق و خوشرنگ شدن مرغ.

حالا نوبت شماست! کدوم یکی از این روش‌ها رو امتحان کردید؟ شما چه پیشنهادی برای خوشمزه تر شدن مرغ دارید؟

منتظر نظرات و تجربیات شما هستم!





خوشمزه ترین مرغ جهان را میپزم – خلاصه تجربیات نی نی سایت

خوشمزه ترین مرغ جهان را میپزم – خلاصه تجربیات نی نی سایت

۱. راز طعم بهشتی: مرینیت شبانه

یکی از پرتکرارترین نکات نی نی سایت، مرینیت کردن مرغ از شب قبل بود. خیلی ها معتقد بودند حداقل 8 ساعت مرینیت، طعم مرغ رو زیر و رو میکنه. مرینیت پیشنهادی: پیاز رنده شده، سیر له شده، آبلیمو، روغن زیتون، زعفران دم کرده، نمک، فلفل، پاپریکا و کمی زردچوبه. بعضی ها هم ماست رو به مرینیت اضافه میکردند که باعث نرم شدن بافت مرغ میشه. یکی از کاربران نی نی سایت میگفت اضافه کردن یک قاشق عسل یا شکر قهوه ای به مرینیت، طعم کاراملی و خوشمزه ای به مرغ میده. اضافه کردن سبزیجات معطر تازه خرد شده (مثل جعفری و گشنیز) هم از ایده های رایج بود. یه نکته جالب هم این بود که بعضی ها میگفتن بهره‌گیری از آب پرتقال بجای آبلیمو، طعم متفاوتی به مرغ میده. یادتون نره حتما داخل شکم مرغ رو هم با مرینیت آغشته کنید.

۲. راز طلایی شدن: تفت دادن قبل از پخت

توی نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میکردن قبل از پخت مرغ توی فر یا قابلمه، اول یه تفت کوچیک بدید. این کار باعث میشه مرغ رنگ طلایی و جذابی پیدا کنه و آبدارتر بمونه. بعضی ها میگفتن تفت دادن توی کره، طعم خیلی بهتری به مرغ میده. موقع تفت دادن، حرارت رو زیاد کنید تا مرغ سریع سرخ بشه و آب نندازه. فقط در حدی تفت بدید که روی مرغ کمی رنگ بگیره، نیازی نیست کامل بپزه. بعد از تفت دادن، مرغ رو داخل ظرف مناسب پخت قرار بدید. مواظب باشید روغن زیاد داغ نباشه که مرغ بسوزه.

۳. راز عطر و طعم ادویه ای: ادویه کاری و پودر سیر

ادویه کاری و پودر سیر جزو محبوب ترین ادویه ها برای طعم دار کردن مرغ توی نی نی سایت بودند. ادویه کاری یه طعم گرم و دلپذیر به مرغ میده. پودر سیر هم عطر و طعم خیلی خوبی به مرغ اضافه میکنه. میتونید این ادویه ها رو هم به مرینیت اضافه کنید و هم موقع پخت روی مرغ بپاشید. البته حواستون باشه که مقدار ادویه ها زیاد نباشه که طعم مرغ رو غالب بشن. میتونید از ترکیب ادویه های دیگه مثل پودر پیاز، زنجبیل و فلفل قرمز هم استفاده کنید. بهترین راه، امتحان کردن و پیدا کردن ترکیب مورد علاقه خودتونه.

۴. راز آبدار شدن: پخت با حرارت ملایم

اکثر کاربران نی نی سایت تاکید داشتن که برای پخت مرغ آبدار، باید حرارت رو ملایم تنظیم کنید. پخت با حرارت بالا باعث میشه مرغ سریع خشک بشه. اگر توی فر میپزید، دمای 180 درجه سانتیگراد مناسبه. اگر توی قابلمه میپزید، حرارت رو کم کنید و بذارید مرغ آروم آروم بپزه. میتونید کمی آب یا آب مرغ به ظرف اضافه کنید تا مرغ آبدار بمونه. در ظرف رو هم بذارید تا رطوبت داخل ظرف حفظ بشه. هر از گاهی مرغ رو چک کنید و اگه لازم بود کمی آب بهش اضافه کنید.

۵. راز خوشرنگ شدن: برس کردن با کره و زعفران

برای اینکه مرغ بعد از پخت رنگ خوشرنگی داشته باشه، خیلی ها توی نی نی سایت پیشنهاد میکردن قبل از اینکه مرغ کاملا بپزه، روی اون رو با کره و زعفران برس کنید. این کار باعث میشه مرغ یه لایه براق و طلایی پیدا کنه. میتونید کره رو آب کنید و با زعفران دم کرده مخلوط کنید. بعد با یه برس کوچیک، این مخلوط رو روی سطح مرغ بمالید. این کار رو چند بار تکرار کنید تا مرغ حسابی خوشرنگ بشه. میتونید کمی آبلیمو هم به مخلوط کره و زعفران اضافه کنید. این کار رو در 15-20 دقیقه آخر پخت انجام بدید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا